Ventur Finland Oy Ab

Ventur yrityksenä

Tervetuloa Ventur Finland Oy Ab:n sivuille

Kuulumme Venture Industries konserniin, joka toimii koko Pohjois Euroopan alueella. Päätoimipaikkamme ovat Puolassa, Ruotsissa ja Suomessa.

Konserni on merkittävä teollisuuspuhaltimien valmistaja, joka tekee 40 vuoden kokemuksella niin omia standardituotteita kuin asiakaskohtaisia erikoismalleja. Valmistamme alihankintana myös laitekokonaisuusuuksia, joissa puhallin on vain osa toimitusta.

Modernin ja pitkälle automatisoidun tuotantomme avulla voimme tarjota asiakkaillemme erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tästä esimerkkinä uusi automaattinen alumiinivalulinjamme, jolla tehdyissä tuotteissa yhdistyvät Eurooppalainen laatu ja nopeat toimitusajat hintaan joka on erittäin kilpailukykyinen.

Pääsivuille www.ventur.fi

 
Teollisuusimurit : Ventur valmistaa ja markkinoi teollisuusimureita. Venturin teollisuusimurit on suunniteltu poistamaan pölyjä, kaasuja sekä metallin-, puun- ja muovinkäsittelylaitteessa, hiekkapuhalluskoneissa ja betonin hioma- ja kiillotuskoneissa syntyvää jätettä. Voidaan käyttää myös tavallisena pölynimurina. Teollisuusimurit soveltuvat jatkuvaan käyttöön ja ne voidaan pyynnöstä toimittaa kiinteästi sijoitettavina yksikköinä. Lisävarusteina tarjoamme esierottimen, joustavan imuletkun sekä imusuuttimet, harjat, jne. : Teollisuusimurit